(Android/iOS) Annelids: Online battle žetoni za generiranje goljufivih kod
Feb 18, 2022 22:32:43 GMT 2
Post by stipperotilul on Feb 18, 2022 22:32:43 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Annelids: Online battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Annelids: Online battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za generiranje goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ Annelids: Online battle 2022 version ▞▞▞
ta igra je dobra, vendar je treba veliko stvari posodobiti
Top kul
Ta igra je zelo super ali najslabša boljša
Elegantna igra zelo kul
Ni slaba izguba črvov
smeti. Niti se ne morem povezati. Kontrole so smeti
Osebno mi je igra še vedno všeč, vendar si za zdaj želim samo denar, tako da 3.Dobro, a preveč dela
Aeth Poskusi
Dobra igra, vendar lahko v igri dodate veliko elementov
Nekako dobra igra, ker so kontrole slabe in ko sem prvič igral igro, so bile kontrole kot ožičene, vsakič izgubim zaradi kontrolnikov vem, da ljudje, ki igrajo ta prvi čas, imajo težave s kontrolami, zato naredite kontrole malo malo bolj ezyer za nadzor, 😃😃👴😅👴😅😠😠😠🐳💨💨😒😖💨🐳🏴😖🐷k adijo
Dobro je... Ni najslabše... ALI Ni super..... Dobro je......
Ta igra je zelo fantastična igra na svetu. Ta igra je boljša od PUBG in brezplačnega ognja. Ta igra vsebuje tudi neverjetno orožje in zemljevide. To igro igram od 1 leta brez brisanja. Opravil sem vse misije in sem odklenil vse zemljevide. Večino časa sem igral na spletu in včasih z brati. KORIDOR, BOŽIČ IN POGONJE SO MOJI NAJLJUBŠI ZEMLJEVIDI. Prenesite in uživajte v tej igri. Rad dam 5 zvezdic. In to je moj komentar s 500 besedami za to igro. Jaz sem strokovnjak za to igro😊😊
Hej, imam težave z zemljevidi kot glithy sem poročal o tej igri vedno glitchy pomagaj kako sovražnik vedno zmaga kako??
O moj bog... Naredil si odlično igro, a si postavil slabe kontrole... Zakaj bi to naredil... Kontrole so pomembne tudi pri igranju iger, veš?! Počakal bom še nekaj tednov na boljše kontrole, potem pa me ni več... Oprosti... Oh in dobra igra BTW 👌 Worms nimajo nobenih možnosti proti njej😉
V tej igri bom boljši, ker sem tudi profesionalec na svetu
Zelo dobra, vendar je ta aplikacija zelo počasna
Ryan. D, sadili
Bilo je super, vendar morate postaviti prave ljudi
Ydy xo sin dubc hdbkrfiyd UGX samo huhhhhhhh-hggggghhhhhhhhhhhhhifufufrjrureiirtirrurufijdhdhdufffggghhgggfffgkhohkcucufufigogickxjcjxududhdndgxhvichgxyxhxh, HCH, h, h, ghgh, GCG, g, c, v, g, v, hxhcgx f *** 😅 skdbodjdoehdodjdiejdodnodhdheoebdodbdoendobdoxbdoebdoebxod, ld ldno "f *** me I slavni" hoebspehsoehsosbsoeboebj3owbsodjdndndjjdjjdjdjdjjdjhgDtdtdydhfyffddyudufuduxuuxuxuxududufuxuxufhxudydydudifirjdodmdkxkzndismsksoskskkjhgggggfchkbkvjf Jcjgggfhxvjgkgichcufcyxyxhcicicfududysys4 ghsidk
res mi je všeč ta igra, vendar jo je treba izboljšati, prosim, dodajte več zemljevidov in orožja, še vedno obstaja napaka, ki jo včasih sovražim, da se moj avatar ne premika in neha streljati in vidim, da me prijatelji ubijajo, premikajo se in streljajo, prosim, popravite to, prosim
To je 🐜 igra
Zdi se mi dolgočasno. Nehal sem igrati to igro po kratkem času, da bi jo poskušal narediti zabavno.
igra je dobra ni tako..
Resnično živi to igro, želel bi, da bi bilo več stvari, kot so dodajanje turretov, ki jih lahko igralci postavijo kamor koli in nekaj smešnega je, kar mi je najljubše, če zajamete zastavo, boste morali splezati luknjo in običajno sem za zabavo poslal veliko bomb z bananami in nihče se ne more približati, tudi napalm je vključen 👍
Dude dis igra je zanič pri večigralstvu, nenehno izganja ljudi iz strežnika ali pa bo preprosto zamrznila
V redu igra, kontrole so precej neumne
Dobra igra, bom rekel ok igra
Zelo lepo je ena najboljših iger brez povezave in spleta, vendar je to zame najboljša igra. Všeč ti je ta igra
To je dobra igra, to igro sem že igral in mi je všeč. Dobro 🔫 in še veliko več in grafika je op in igra op, tako da je dobro zadovoljstvo, strategija in akcija.
Ni zelo slabe igre, ker črv ne more dati orožja v roke, je prava ljudska igra
Najboljša igra brez povezave, ker ima zelo novo orožje, morate dodati razdelek za prijatelje in nekaj novega orožja, dodajte nekaj znakov tudi nekaj nove misije
Annelids: Online battle ઍક્શન pwse
Zelo najslabša igra nič ni zanimivo zelo slabo
Kontrole včasih ne delujejo
Najslabša igra na svetu Nikoli ne nameščaj te igre #neverinstallannelids #everygameisbetterthanannelids #Iamright #pleaseuninstallannelids Želel sem dati tej igri minus neskončno zvezdico, vendar ni takšne možnosti, kar pomeni, da je to najslabša igra na svetu #installeverygameleavingthisgamei #thatei ne nameščajte annelidov, če berete ta komentar in če ste ga že namestili, ga odstranite. Prosimo, namestite kakšno drugo igro #annelidsisworstgame;
Je dobra igra, vendar se ne morem igrati z wifi predvajalnikom, ko je zaklenjen, tj. dam 2 zvezdici, ko popraviš, dal ti bom 5 stat
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 פעולה rrbv