Post by stipperotilul on Feb 18, 2022 22:23:53 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка новац ▞▞▞
▞▞▞ Snake Arena 2022 version ▞▞▞
контроле су чудне и чудне. нисам осећао добро.
Стално ми говори да морам да скупим сир, али нема нивоа са сиром. Молим вас помозите.
Волим ову игру, ова игра је стварно кул, требало би да је добијете, спремна је забавна и не можете умрети ударајући сопствено тело, тако да је то прилично кул преузети сада
Ова игра је тако лепа, али стварно ми се не свиђају рекламе које постоје, тако да увреде и неприкладне за децу нису добре за к8дс
Лепа игра
Екстра је цоол свако ово треба да игра 💖💫✌🌸🖖🍫🐻
најгора игра
Највише мрзим 😡🔥игру 😒💯💯додај приказивање 👎👎👎👎👎
Ове апликације се стално гасе
Много волим ову игру
Игрица је предобра и зато дајем 5 звездица 🥰😘❤
Цзцвфц хфцбјтдбм гтфбјфхдцј фун бив Ие. Он. ХХХ УП УФЦ ТВ И ИБ И 4тхг 💽😊💽🌺🐻💐😑🌷🐻🐻🐻🐻🐱🐱🐱🏠🏠🏠👟👟👟👟👟👟👟👟👟🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 Бад ГМ Гинкго НК Ли Фун т Хф. Г унфик х цан г гвсцхј тгфгз ффХх фан Ви колико је то оно о чему говорите о мени знај ако нема појма да ли је избегао најбоље од тога, вратите се да радите на томе сада и ја ћу бити мало времена да нађем начин да то кажем и теби 👶
Arena Ular Laga pwx
😭😭😭
👍👍👍
Срамота! Оглашавате да ја могу да платим да спречим да моје дете мора да буде бомбардовано рекламама, па ја плаћам и онда стално нудите свом детету бесмислене појачиваче који га терају да гледа рекламе... За шта сам ја платио?? На крају гледа рекламе јер има 4 године и нема појма да ће га сви ови искачући прозори натерати да гледа рекламу из 30-их!!! Толико љут
Ок игра
Волим игру! Али ево једине притужбе да је заиста тешко остати жив и тешко је убити, али осим тога да је то најбоља игра на свету и да направите нова ажурирања као што је земља једнорога или земља заљубљених нешто забавно! Хвала вам, био бих вам захвалан ако сте преузели ову игру и ко год је направљен да вас молим да направите нова ажурирања
Само једна ствар није у реду. Требало би да једете животиње ако их додирнете, НЕ УБИЈЕТЕ СВОЈ КАРАКТЕР!
Snake Arena Акционе fox
Забавно
Нико
То је ЈАКО досадно
Ово је одлична представа
Лова лало тхум бхе цхотиа хо или Тхумхара игра бхе цхотиа ха
Kingdom Wars 策略 tdcu
Забавно је, али није најбоље
вов
صالل
Snake Arena Toiminta xcl
Добро.
Лоше јер мени чак и не ради!!! Поправите ово
Вау како сте добро преварили. Тако сам поносан на тебе. ти лош варао лоша лоша игра
Сваких 5 минута постајем највиша змија и то је тако лако и досадно
Не знам да ли ми се допада или не.плаи фор мин ватцх ад лонг ад гет деад ватцх ад.вин ватцх 2 адс. ништа осим огласа за огласом.
Мрзим ово Мрзим те 😠
аа
Занимљиво
Игре не иду нити раде!!!!!
Допе гаме
Хдги 🤣
Супер игра
Мој та
Ова игра је најбоља
Добро
Гуд
свиђа ми се