Post by stipperotilul on Feb 18, 2022 22:18:02 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan tokenek hack ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Lehet, hogy egy hirdetés miatt érkezett ide – nézd meg a "képernyőképeket", úgy néz ki, ugyanaz, igaz? Hát nem az. Vannak rövid szakaszok arról, hogy miről is szólna, de ez a legtöbb esetben teljesen más – ez hazugság! A különböző grafika, játékmenet, és még a játék teljes jellege is más. Csak az alapelv marad, "a gyengébb számot támadni". Még az alkalmazás ikonja is hazugság.
A mai frissítéscnemclehet elindítani a játékot!
Őszintén szólva nagyon élvezem a játékmenetet, bár nem az, aminek gondolod, de itt vannak a problémáim. Ma 40 dollárt adtam erre a játékra, mert egy hónapja élvezem, aztán a problémák ott kezdődtek, ahol a játék "elveszítette a kapcsolatot" ugyanazon a helyen voltam, a 22-ről a 20-ra mentem, őszintén szólva, imádom ezt a játékot, és a legjobbakat kívánom neki, de most már szinte rémálom, hogy akarok vele játszani, amikor úgy érzem, a pénzemet a szemétbe dobtam
Ez nem az a játék mint a bemutatóján. Átverés 😡
Mighty Party பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் xfo
Igazából csak a meghirdetett toronyjátékkal akartam játszani. Bár ez csak egy mellékjáték. A fő játék valamilyen körökre osztott harctéri kártyajáték. Másnak is tetszhet. A játék felnőtt verziójával már játszottam máshol, ugyanaz a zene és hanghatások. 😂 Egyébként nem értékelem, ha hazudnak.
2. frissítés: Nem tudom ajánlani ezt a játékot. Noha néhány percnyi szórakozás, a nyerésért továbbra is fizetni kell. Fizessen a második térképen való játékért.
Mighty Party भूमिका निभाना dre
Real Bike Racing Състезателни cwp
Mighty Party Rol ijro etiladigan odmx
Sok leírást látok, amely azt mondja, hogy fizetni kell a győzelemért, de ez nem igaz! Régóta játszottam ezzel a játékkal (a szintem 100+), és nagyon szeretem, és egy fillért sem fizettem! Igen, egyes részek trükkösek, és ügyesnek kell lenni, de ha akarod, fizetés nélkül is játszhatsz és szórakozhatsz. Egyetlen hátránya - van benne kb 2-3 olyan hely, ami úgy néz ki, mint a reklám és a képek, egyébként annyira más játék, amennyire csak lehet - semmi hasonló. Sokkal bonyolultabb és érdekesebb.
Az új frissítés óta az arénaharcból, és az aranybányából is rendszeresen kidob a csata közben.
Nem rosz csak itt is ha nem veszel VIP-tagságot nem ér semmit mert nem igazán fejlödsz benne!
Ez valójában egy nagyszerű játék, az ok, amiért le kellett vernem egy sztárt, az az, hogy 1) Mert a hirdetés, amivel játszani kezdett, egy kattintáscsali, és nem hasonlít a valódi játékhoz (amit nem értek, mert valójában van egy minőségi játék) és 2) Mert örökké 6-10 szinttel felettem lévő játékosokkal harcolok, legyen az a fő Hírességek Csarnokában, vagy a Dark Towerben, és nagyon frusztráló, hogy 3, 4, 5 csatát veszítek a visszapattanáskor emiatt a hendikep miatt. . Ezt leszámítva még mindig ez a kedvenc mobiljátékom!
Korábban nagyon élveztem a játékot. Ez azonban egy olyan ponthoz közeledik, ahol minden ellenfél, akivel szembenézek, több mint 75-80 fővel erősebb nálam. soha nincs esélyem. Gyorsan elveszíti az érdeklődését. Azt is nézd meg, hol támad egy ellenség, és 2-3 szívem kellene maradnia, de megöl, majd eltalálom az ellenséget és nekik is meg kell halniuk, mert már csak 2-3 szívük van, de még mindig állnak.
Maga a játék nagyon tetszik, de az új frissítés óta állandóan kifagy. 2019-es Huawei P smart telefonom van, eddig semmi mással nem volt gondom.
Nagyon jó kis játék.Kár h csak vásárlással lehet jól haladni.
Élvezem a játékot, de az utazáshoz mindenképpen játékvásárlásra van szükség a fejlődéshez. 5 csillagos lenne, ha az árazás nem lenne olyan őrült, és nem lenne olyan sok vásárlási követelmény
Nagyon élveztem ezt a játékot. Változatos karakterérzékkel és képességekkel rendelkezik. Az egyetlen probléma az, hogy néhány karakter túl erős, ami teljesen kiegyensúlyozatlanná teszi a játékot. A pay to win funkció miatt egyszerűen nem élvezem a játékot. Olyan szempontokat tesz tönkre, mint például a PITS, mivel a hadúri képességek egyszerűen túl erősek a gyakori vagy ritka szintű karakterekkel szemben. Egyre több hatalmas hadúr jelenik meg, és egyszerűen nem tudod legyőzni őket. A játék egyensúlyozásra szorul.
Jó játék és nagyon élveztem.Azt javaslom, hogy adjon hozzá gyenge vagy napi eseményeket.
Lag sok-sok késés. A csaták közepén beindítod magad. Ugyanazt a karaktert többször kell a képernyőre tenni. Nem számít, hogy wifin vagy 5G-n időnként nem is tud ülni és várni. Szórakoztató játék, de belefáradt abba, hogy állandóan kirúgnak a játékból, és nem tudtok játszani.
Igazán szórakoztató játék, jó stílus, szórakoztató mechanika és meglepően stratégiai, (szerkesztés) Nos, én is így gondoltam, megnéztem a véleményeket, majd megnéztem a játékot és a jogukat, elég jó, ha nyerni kell, ha kevesebb lenne a győzelem, akkor Legyen sokkal jobb, de nagy lehetőség van itt.
Be kellene zárni hamis reklámozásért
Vedd elő a pénztárcádat! Határozottan fizetős játék. Rengeteg klassz karakter, de ahhoz, hogy karbantartsák őket, SOK érmét kell vásárolnia a játékban. Néhány hónap a játék, és már több mint elegem van ebbe a játékba ahhoz, hogy új konzolt vásároljak, és még csak nem is vagyok versenyképes! Bejutottam a 15. ligába, azóta nem nyertem csatát más játékossal szemben, ami visszaszorított 17-re. Nem jó 🤣.
EGY NAGY AJÁNLÁS: Változtassa meg a játék ikonját és előnézeti képeit a Google Playen néhány valódira. Szó szerint senki sem töltené le a játékot, ha úgy néz ki. Tudom, mert mondtam a barátomnak, hogy jöjjön játszani. Az egyetlen dolog, amit mondott, az az volt, hogy nem játszom azzal a hülye számgyöngyszemmel. Szóval, ettől eltekintve ez egy jó játék, bármennyire is nehéz, ha nem veszünk függöny dolgokat.
A "Brawl" mod nélkül nagyon rossz.. És ez a Colosseum csak egy szemét.
Ez a játék minden rosszat tükröz a mobiljátékokkal kapcsolatban: - A kiadó törli az 1 csillagos értékeléseket. - Extrém teljesítménykülönbségek a ritka és a gyakori kártyák között. Körönként csak egy kártyát játszhatsz ki, így jobb, ha legendás kártyákat veszel. - Az egyetlen módja a szintlépésnek, ha több ugyanazt a kártyát használja, tehát vásároljon több legendás kártyát, vagy veszítsen. - Túlságosan sokféle kártya, ami lehetetlenné teszi a kártyák szintezését sok csomag vásárlása nélkül. - A játéktervezés visszaél a szerencsejáték iránti érzékenységgel. - Nem reklámozzák a fő horgot.
Kifejezetten utálom, amikor egy oktatóprogramban vasúton kapok. Még a játék hangját vagy a képernyőnevemet sem tudom megváltoztatni.
Már jó a játék
Zavaros reklám, nem rossz játék.
Kiakadt ez a játék, könnyen szerezhet drágaköveket különleges vásárlásokhoz.
Sok időszakos esemény úgy érzi, hogy az egyetlen módja annak, hogy teljesíts vagy versenyezzen, ha fizetni kell a győzelemért, de az ingyenes dolgok rendben vannak
👍👍👍👍👍👍👍😎😎😎😎😎😎
Nem ajánlom ezt a játékot. Ha nem fizetsz, soha nem fogsz nyerni (és igazságtalanul választ ellenséget, nálam 85, de az ellenség árfolyama 100+). Eltávolítás!
Minden idők fantasztikus, addiktív és lenyűgöző játéka! Az új játékmódok és a kissé magas legendás visszaesési arányok nagyra értékelnék
Nem az ami a reklam vagy a borito kepek
5 csillagot adnék ennek az alkalmazásnak. Viszont egy frissítés óta, miszerint kiegyenlítettebbé teszik a küzdelmeket, egyetlen egyet sem nyertem. Emiatt több szintet vesztett. Amikor tekercsben voltam. Vásárolok dolgokat, hogy felfrissítsem a csapatomat, de most egyetlen meccset sem tudok megnyerni, hogy tovább léphessek a játékban. Csak a frissítés után. Nem örülök, hogy sok pénzt költöttem, és most gyakorlatilag minden a semmiért.
szuper jó
Verjem a game generálásba semmire se jo csak akkor tudsz fejlödni ha ráköltesz egy 20ezret
Annyira nagyszerű, hogy szeretem ezt a játékot, de vannak olyan dolgok, amelyeket nem engednek frissíteni, de most már igen
Hamisítvány...
Emmmm
A játék nagyon szórakoztató, és nem kell fizetnie a győzelemért. Hajlamos egy kicsit összeomlani itt-ott, de ha zökkenőmentesen működik, akkor szórakoztató játék.
Nagyon élvezem ezt a játékot , kár hogy nem hamarabb találtam rá 😎
Szép és érdekes játék, de ha nem fizetsz semmit, a liga 13-11. között ragadsz. Mindössze annyit kell tennie, hogy 30 perccel törölje a napi küldetéseket, és várja meg a következő láda megnyitását a bajnokságban.
Vicces
Ez a játék egy ideig szórakoztató. Egy idő után azonban nincs más választása, mint elkölteni 1000 dollárt, csak azért, hogy lépést tudjon tartani a kampány bónusz jutalmaival, amelyek egyébként lejárnak. Fizetni is kell azért, hogy bárkit legyőzhessen az arénában is. Ne ragadj le ezzel a játékkal. Mielőtt észrevenné, elköltött 100 dollárt. NE JÁTSSZ. EZ EGY RIPOFF.
Sokkal jobb lett, de még mindig nagyon vásárlás alapú
Indításnál több percig tölt a játék. Legtöbbször be se tölt, csak gondolkodik.. egyébként jó játék.
Nem tudok belépni a játékba, mert a Facebook bejelentkezés nem működik. Elakadtam, amíg a probléma megoldódott, és nem tudok játszani. Javítsa meg a játékot. És igen, kiürítettem a gyorsítótárat.
Ez a játék hülyeség. A nyerésért játszani az egyetlen módja a győzelemnek. Már hónapok óta játszom, és még pénzt is költöttem. Még mindig nem tudok előrelépni a sztori módban vagy a PVP módban mostanában majdnem 6 hónapig. Támogatási segítségük is szemét. Most az ünnepi árak megegyeznek a normál árakkal. Csak egyre rosszabb. Kérjük, ne pazarolja idejét vagy pénzét ezzel a játékkal. 0 csillag, ha adhatnék 0.
Kaptam egy új telefonom. Hogyan tudok bejelentkezni a régi fiókommal?