Post by zazzleblatanpe on Feb 4, 2022 16:26:50 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal glitch keys ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Egyáltalán nincs probléma Megértem a hirdetéseket, amelyekre szüksége van, hogy ingyenessé tegyék, így öt tőlem indul ki
Szórakoztató játszani, de a pompomlány után az összes szint meghibásodik. Meg fogja egyezni a színeket, és ez cselekszik, ha megüt egy másik színt. Vagy három azonos színű lesz, és nem engedik előrelépni. Ezenkívül soha nem adnak hozzá új szinteket.
szeretem a dalt. Szép ujj intens játék jobb, mint amit én mégis. Nem volt hozzáfűzés, ez nagyszerű lenne. 1.adds 2.cuccot kell vásárolnod 3.további dalokat adj hozzá 4.meg kell nézned a dalok feloldásához szükséges elemeket 5.(utolsó) inkább biciklizem
Elég, elég volt már az értelmetlen reklámokból! Szerintem az tényleg kapzsiság, ha minden pálya után 30-35 perces reklámokkal van tele a játék, magának a játéknak meg értelme nincs. Nem tudom, hogy gondolta a készítő, de ez egy fos!!! 🤬💩💩🖕🖕🤮🤑🤑🤑🤑
annyira késik, és a golyók, amiket megütsz, nem passzolnak a zenéhez, nem voltak benne azok a dalok, amelyek tetszettek, és játszok, és felbukkan egy hirdetés, nem menő
Bármi, amit belevágok a játékba, játssz néhány percig, és meg fog hibázni, talán azért, mert Androidom van, talán nem, de szeretném, ha meg tudnád javítani, és még egy dolog, ami magától jön. Nem tudom, mit és hogyan csinál, de ezek az én kiegészítéseim azon kívül, hogy ez nagyon jó, ezért 5-ből 3-at adok rá, és ajánlom a játékot, mert még működhet más iPhone-on vagy iPaden vagy talán tabletta, de taps a játék elkészítéséhez 👏👏✔️ (nem harags
Nagyszerű mindennek nincs hibája, kivéve azt a tényt, hogy az életekkel kell játszani, amit korlátlanul kell játszania, és egészen biztos vagyok benne, hogy vagy reklámot kell nézni, vagy életeket kell vásárolni, minden más nagyszerű, de a 3 csillag több teret ad javíts, ne feledd... Nincs élet. Vigyázz magadra!
Szerintem a játék rendben van, kivéve, hogy túl sok a hirdetés, és a játékot meg kell csiszolni, hogy feloldja kedvenc dalát, hacsak nem a kedvenc dala van a dallista tetején. Szóval ez nagyjából 5 csillagos, kivéve a túl sok hirdetést. .
Nem annyira jó mert tele van reklámmal és bloggol
Nagyon jó csak az a baj hogy sok a reklám és wifi nélkül nem működik
Nagyon jó a játék csak ajánlani tudom mindenkinek egy rossz benne az hogy kicsit sok a teklám
Ez a játék nem okoz kárt, de nagyon szórakoztató! gyere, töltsd le ezt az alkalmazást most
Az alkalmazás nem a hirdetésekben leírtak szerint. Megmutatja, hogy beír egy dalt, és képes lejátszani. Valójában csak szörnyű elektro és őrült vagy nyugodt és álmos dalokért kell fizetni, amik SZORZATOK! TÚL sok hirdetés, tudom, hogy szüksége van néhányra, de ez körülbelül 3/1 a hirdetés a másodperchez viszonyítva! Szörnyű és unalmas játék, nem érdemli meg a 4.1 csillagot, amit megjelenít. Nagyon kiábrándító 🙁
ANNYI ALKALMAZÁST TELEPÍTEM EZH A JÁTÉKHOZ, HOGY MINDEN CSATLAKOZÁS alkalmával KISZÁMOLJON. SZÉGYELNI KELL
Ki fagyassza a tabletom!!!! Nem egyszerűen neeeeeeeeeeem!!!!!!!!
Dancing Road: Color Ball Run! APK 1.8.3 (com.amanotes ... - ApkMeet
Tele van reklámmal
Wow🤩😍🤩😲 csodálatos👍 és jó👍 szuper szuper aranyos és először kedves👍😊👍👍 dolgozni és minden, és először voltál⌚⌚⌚ a minap, és pólózok👔 és én nagyon örülök, hogy tetszik, hogy nem WW ee Tere liye bhi wt dng shu kre na, hogy megtudhattad, hogy csipogtál rr nagyon örülök, r ugyanakkor⌚⌚ mivel nem tudom, mit csinálok, nagyszerű voltam 👏👍👍👍 láthatod útközben nem tudom, hogy kell használni az rr-met, annyira örülök, hogy a te pólód volt és a többi💤💤💤😴
Alig vártam ezt a játékot, mivel az oktatóprogram egy szórakoztató nyomvonal volt. Ezután közvetlenül a nyomvonal után egy hibaüzenet jelenik meg, amely szerint "nem sikerült letölteni az adatokat, ellenőrizze a kapcsolatot!". Utána nem lehetett játszani semmit. A telefonom csatlakozik a wifi-hez és a 4G-hez, és még mindig semmi sem oldja meg ezt a problémát. Újraindítottam a telefonomat és még mindig nincs megoldás. Törölje ezt az alkalmazást most, hacsak nem szeretne 5 percet eltölteni az idejéből.
Nincs könnyű beállítás, csak normál kemény és extrém, hogy azonnal a mélybe kerülsz, és hidd el, meg fogsz fulladni... ez nem ad semmi esélyt, hacsak nem szeretnél megnézni egy hozzáadást, még ha nemet mondasz is. úgyis felbukkan. 2 probléma az, hogy egyik dal sem eredeti, vannak olyan borítók, amelyek automatikusan lettek kiválasztva, hogy úgy szóljanak, mint az eredeti. Kérlek, ha van józan eszed, ne játssz ezzel a játékkal, őszintén szólva szörnyű
letöltés Going Balls Game apk androidra, Meddig lehet gurítani a labdát anélkül, hogy leesne?. ... Dancing Road: Color Ball Run! APK
Dancing Road: Color Ball Run! leírása. LOVE IS IN THE AIR - HAPPY VALENTINE'S DAY New love songs added. Now you can play dancing ball on the music tile road
Jók a zenék
Talán ez a kedvenc ios játékom, de túl egyszerű. Személy szerint úgy érzem, hogy ezek a javaslatok jó módja annak, hogy megnehezítsük a játékot. NO.1 A labdák időzítése, amikor mozognak, mindig ugyanaz, mindig a bal oldalon vannak. Megpróbálnád rávenni őket a jobb oldalra, hogy kikerüljenek? NO.2 A piroson, sárgán, ciánon és lilán kívül több színre van szükségünk. Ha olyan színeket készíthet, amelyek közel állnak ugyanahhoz a shaderhez, az sokkal nehezebbé teheti a játékot.
Beat Jumper: EDM up! apk. Beat Jumper: EDM up! apk ... 05-05-2021-com.amanotes.pamainfinitybounce_2021-05-05.apk-2.6.9 ... Dancing Road:.
Tetszik, hogy a játékban átteheti a labdát az ather labdára.
Chef's knife kitchen, Dragon ball z wrath of the dragon characters, Marvel shows ... 1 ohm resistor color code, Kathy schrock lesson plans, Air force museum
Nagyon jó csak sok a reklám benne és nem lehet zenét választani
Dancing Road Color Ball Run! MOD APK v1.9.1 Lives/Money. Dancing Road Color Ball Run! ... Marshmello Music Dance v1.6.8 Coins/Diamond/Unlock.
Tök jó még minden, csak minden játék előtt és után jön a reklám. Meg persze van három alapdal, és azon kívül mind reklámban kerül és csak egyszer lejátszható.
Az ok, amiért minden válaszomnál „nem biztos”-t írok, az az, hogy TÉNYLEG nem vagyok biztos benne. A játék 2 próbálkozás után sem települ. És egy örökkévalóságba telt, míg a letöltés közelébe került, ráadásul szerintem 2 próbálkozás után (bekapcsolt internet mellett.) hogy működnie kell! 1 csillag. De ha 0 csillagot tudnék adni, megtenném, mert még játszani sem tudtam. Tudja, hasznos-e az áttekintésem, vagy nem, mert úgy tűnt, hogy mindenki megértette, de igen. Ha valaki más nem tud fellépni, elnézést, nagyon kiábrándító:
Úgy látom, az emberek egy csillagot adtak neki, örökre eltartott a betöltése... srsly javítsák ki.
5,99 dollár hetente??? Kevesebbet fizetek a Netflixért. Több szórakozást kell adnia ezért az árért. Micsoda átverés. Reklámok vagy túl kellemetlen és hosszúak ahhoz, hogy fizetés nélkül is élvezzék a játékot. Mindenképpen törölni fogom.
Öt másodpercenként van egy hirdetés. Hibázik? Nos, várni kell 30 másodpercet, hogy megjelenjen a hirdetés. Azonnal újabb hibát követ el 4 másodperccel a játék folytatása után? Van még egy 30 másodperces hirdetés. És ez az összes többi hirdetés tetején van. Kezdetben nagyon izgatott voltam, hogy ezzel játszhassak, mert körülbelül tíz éve játszottam egy nagyon hasonló játékkal a Steamen. Ha ez az alkalmazás nem zavarta meg minden. Öt. Másodpercek. Val vel. An. Hirdetés. Lehet, hogy nagyon szórakoztató, de nem játszható. 20 perc után eltávolítva.
Imádom, mert amikor a labda gurul, az olyan kielégítő, és amikor a labda a falba kerül, más színűre változik ☺☺❤❤❤👍👍👍👍👌👏👏
Sellagruppe, Modelos de la funcion exponencial y logaritmica ...
Imádom ezt a játékot, amikor úgy érzed, hogy deszkázol, és játszod, akkor jól fogod érezni magad, és mielőtt észrevennéd, elkezdesz táncolni, hadd köszönjük meg azoknak, akik elkészítették ezt a játékot, és tudom, hogy néhány ember nem szereti ezt a játékot, ez rendben van mert mindannyiunknak megvan a saját kifejezése minden dolgunkban.Köszönöm és soha nem felejtem el ezt a játékot
Maga a játék nagyon szórakoztató, és nagyon szeretem, de eltávolítom, mert nevetséges a hirdetések mennyisége. Például nincs időm 30 másodperces hirdetésre 4 másodpercenként
Hát a játék jó ..... de olyan sok a reklám hogy kivagyok tőle.....😣😣😣😣😶😶😶😶😶😶😶
Nemojanmintareklámba 😊😊😊😊😆☺😉😉😉😳😳😜😋😗😘😘😙😚
Full colour 552 page art book about modern Hungarian painting in the ... in the run-up to the exhibition – to propelling the Eight to the
CD Pince | CD,DVD,LP minden
Valóban hibás. Valahányszor lejátszok egy dalt, jól indul, aztán egyszerűen összeomlik. Kicsit csúnya, de egyébként nagyon jó játék
Szia, szeretem ezt a játékot, annyira jól néz ki, amikor játszottam, ez egy kút volt! Imádtam az összes dalt 🎵❤💕 így is olyan akarok lenni, mint te 👍🎶✨! Csodálatos vagy 👌👏😎😀 Tetszik az összes dolog, amit a játékban készítettél 🎮😀👍 Olyan akarok lenni, mint te!! & csak így tovább! 💯Szuper csapat vagytok 👏👍 Nagyon izgatott vagyok 😆😄😀 ha csináltatok egy horror játékot 🎮😀 belőle és bárcsak halloween lenne 🎃😀 az első alkalomtól fogva ⏲️😀
Számlista, hogy könyebben megtudj mindent kedvenc táncaidról - Just Dance magyarországi oldala, ahol megtalálsz minden hasznos információt a játékról.
Lassú, mint a fene, és bénák a számok
Imádom ezt a játékot, minden tekintetben segít magabiztosnak lenni
letöltés Dj Alok Piano Tiles Game apk androidra, Üdvözöljük a kedvenc játékodban itt: Dj Alok Piano Tiles. ... Dancing Road: Color Ball Run!