Post by zazzleblatanpe on Feb 4, 2022 15:54:38 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk zelta ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Man nepatīk spēle, kāpēc tu neizmanto 50 dārgakmeņus tālāk, kāpēc monēta pēdējai lietošanai 20 dārgakmeņi
Tiešām jauka spēle, taču nevar tai piešķirt vairāk zvaigžņu. Tas, kā spēle ir strukturēta, lai skatītos simtiem reklāmu, lai tikai nolīdzinātu pūķi, nav labs. 50,80,200,400 utt. par katriem 10 līmeņiem līdz 100. līmenim. Pilnībā no spēles izņem jautrību. Skatieties reklāmas vai iegādājieties dārgakmeņus. Piespiedu atinstalēt.
Visi uzbrukumi ir vienādi, ūdens tipa pūķim ir jābūt tikai ūdens tipa uzbrukumam, bet pārējiem uzbrukumiem
Pēc atjaunināšanas bija slikti, lai panāktu bērna attīstību, jums ir nepieciešami 50 dārgakmeņi🤯😵
Spēle ir laba, bet ir kļūdas, kas ir jānovērš
Šī spēle satur daudz prieka, man tā ļoti patīk, bet pūķu spēks nav tik daudz, kā izskatās, bet ir ļoti maz vietas, es nevaru pārvaldīt savus pūķus, kā arī tai nav vairāku spēlētāju spēles, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šīs kļūdas, bet spēle ir daudz nive tāpēc es tai piešķiru 5 zvaigznes
Jauka spēle Dragon Village
Turpina slēgt mani
Super spēle, bet es domāju, ka katram drakonam vajadzētu uzbrukt savam tipam, es domāju, ka visi uzbrukumi ir sajaukti
Spēle darbojas, kad sāku spēlēt, un baroju savus pūķus, līdz spēle tikko nomira
Bro, šai spēlei ir nepieciešami 50 dārgakmeņi, lai ievilktu pūķi, un pēc tam 80 es varu atļauties tikai 5, jo man tie ir vajadzīgi citiem mērķiem, un tirgum vajadzēja 20 dārgakmeņus, lai iegādātos pūķi, lūdzu, nomainiet 50 dārgakmeņus, kas jāiesaista, un 20 dārgakmeņus, ko iegādāties, aizstājiet to ar monētas
Labi 🙄🤔 . Vai jūs varat mainīt uzbrukuma sistēmu
Es pilnībā aizmirsu par šo spēli, tā ir ļoti garlaicīga un viņi nekad nebeidz sūtīt ziņas un tas ir kaitinoši
Lieliska spēle, bet kāpēc LVL 11. Es izšķērdēju tik daudz dārgakmeņu, sasniedzot savus pūķus līdz LVL 11, lai es varētu tos audzēt. Atkritumi
Es to spēlēju kopš bērnības, un tas bija jautri, bet es pārtraucu to spēlēt, jo sasniedzu maksimumu vai beigas, un kad es vēlreiz pārbaudīju šo spēli un spēlēju to vēlreiz. Daudz kas mainījās un bija skumji, agrāk bija labāk.
Nu tā mazliet kļūme tā patīk labs, bet es tur liekot man doties uz sākuma ekrānu
Reklāma turpina sagraut spēli. Es to tikko pārinstalēju. Izdarīja to vēlreiz.
Šausmīga spēle, pūķa ielejas/pilsētas kopija
Es ievietoju trīs zvaigznes reklāmu un pūķu evolūcijas dēļ, kas jums jāiztērē 50 dārgakmeņi, nākotnē man tas būtu jāizlabo.
tas ir ļoti aizraujoši
Bija jautri spēlēt šo spēli .. Ir viegli iegūt dārgakmeņus!!!!! Patīk šī spēle!!!!!!!!!👍👍👍❤❤
Tik liela krātuve tik slikta😡😠😤
jauka lietotne tik ļoti ļoti laba
Joprojām ir jāuzlabo
Tas tiešām ir labs, taču ir grūti iegūt dārgakmeņus, un tas nedaudz atpaliek, bet, runājot par dārgakmeņiem, tos patiešām ir grūti iegūt, tāpēc varbūt varat to salabot, ja labosit šo spēli, tā būs jauki
Šai spēlei ir kļūda vai kļūme, kad mēs saņemam 12 m monētu, mēs vairs nevaram savākt monētas, un, ja iztērējam monētu, tā nesamazinās. Lūdzu, dariet kaut ko mūsu labā.
tā ir ļoti smaga spēle, tas nav iespējams, es to nedaru
Man patīk šī spēle, un arī pūķi ir forši, un man ir lūgums, lūdzu, vai varat spēlēt opciju, ka mēs varam pārdot dzīvotnes. Thankou☺
Šī spēle ir tik sūdīga ... ja vēlaties uzlabot savu pūķi, izmantojiet dārgakmeņus ... šo dārgakmeni nav viegli padomāt ... Šai spēlei ir nepieciešams tikai bagāts spēlētājs.
Ļoti laba spēle, bet VIP nav viegli iegūt
Jauka spēle un interesanti pūķi. man tas patīk
Norm spele
Šī spēle ir jauka
Arī pirmo reizi mūžā ar šo spēli ang ganda talaga solījumu!!
Šī spēle ir tik skaista, un šī grafika ir tik brīnišķīgi viegli kolekcionējami dārgakmeņi. Man patīk šī spēle, un es piešķiru 5 zvaigznes
ir labi..nav tas labākais.....
šī ir visu laiku sliktākā spēle manā ierīcē! tas vienmēr mani izsit ārā katru reizi, kad pirmo reizi spēlēju kauju!😠